ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΟΔΟΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑΣ

Intra Hoof-fit Gel & Tape

Intra Hoof-fit Gel & Tape

Το Intra Hoof-fit Gel διατηρεί τις οπλές των αγελάδων και των αιγοπροβάτων υγιείς. Στην περίπτωση εμφάνισης προβλημάτων βοηθά στην αντιμετώπισή τους. Το Intra Hoof-fit Gel είναι ένα πολύ συμπυκνωμένο προϊόν χηλικού ψευδαργύρου το οποίο χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση των χωλοτήτων σε κάθε ζώο ξεχωριστά.
Έχει φτιαχτεί σε στενή συνεργασία με κτηνοτρόφους, κτηνιάτρους, ποδοκόμους και ειδικούς επιστήμονες που ασχολούνται με την διατροφή, ενώ έχει δοκιμαστεί εκτεταμένα.

Περιέχει εκχυλίσματα Aloe Vera, αλκοόλη, θρεπτικές ουσίες, οργανικά χηλικά μέταλλα, ειδικές συγκολλητικές ουσίες.

 

Οδηγίες χρήσης:

  • Οι οπλές των ζώων θα πρέπει να καθαρίζονται και τα νύχια να κόβονται 2-3 φορές τον χρόνο. Η εργασία αυτή θα πρέπει να γίνεται από επαγγελματία ποδοκόμο
  • Πλένετε πολύ καλά με νερό τις οπλές και καθαρίζετε πολύ καλά την περιοχή ανάμεσα στα νύχια. Στην συνέχεια στεγνώνετε πολύ καλά.
  • Αλείφετε το Hoof-fit Gel στην οπλή και στην ενδιάμεση των νυχιών περιοχή, χρησιμοποιώντας το ειδικό πινέλο.
  • Τα αποτελέσματα του Hoof-fit Gel είναι εμφανή μετά από 4-5 ημέρες. Αν κρίνετε απαραίτητο επαναλαμβάνετε την  θεραπεία.
  • Στην περίπτωση πολύ σοβαρού προβλήματος συνιστάται το δέσιμο της οπλής με επίδεσμο. Μετά από 4 ημέρες αφαιρείται ο επίδεσμος και αλείφετε την οπλή ξανά με Hoof-fit Gel (χωρίς επίδεσμο αυτή τη φορά).